Μανώλης Λιορεϊσης: "Ποιος θα λύσει προβλήματα που ταλανίζουν τόσο την Όλυμπο όσο και το Διαφάνι;"

Μανώλης Λιορεϊσης: "Ποιος θα λύσει προβλήματα που ταλανίζουν τόσο την Όλυμπο όσο και το Διαφάνι;"

Ορμώμενος από την σημερινή παρουσία ορισμένων προέδρων τοπικών κοινοτήτων και την στιβαρή διεκδίκηση τους σε προβλήματα που αφορούσαν τις κοινότητες του εγώ απλά θέτω το εξής ερώτημα.

Υπήρχαν τελικά κάποιοι αντιπρόσωποι μας στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο ή εμείς έχουμε λύσει τελικά όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τόσο την Όλυμπο όσο και το Διαφάνι ;

Βλέπεις οι έχοντες το αίσθημα ευθύνης συνήθως προσπαθούν με οποία μέσα διαθέτουν και πάντοτε στο μετρό του εφικτού να κάνουν ότι είναι απαραίτητο ώστε να μην εκτίθενται.

Δυστυχώς εδώ μιλάμε για πλήρη αναισθησία αφήνοντας τον τόπο στο έλεος του. Απευθύνομαι σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας , και εκ των αποτελεσμάτων μου δίνει την δυνατότητα να σκεφτώ οτι το μοναδικό τους μέλημα είναι να βλέπουν αν το υπουργείο εσωτερικών τους αποδίδει τον μισθό για την σκληρή δουλειά που κάνουν.

Εγώ ως επαγγελματίας του τουρισμού ειλικρινά ντρέπομαι όταν ο επισκέπτης βλέπει τις εν λόγω εικόνες . Ειλικρινά δεν ξέρω τι να του πω και πως να το δικαιολογήσω. Πρόσφατες εικόνες “περίσσιου κάλους” από τον παραλιακό στο Διαφάνι.

Δρόμος που ακολουθούν όλοι αυτοί που μας επισκέπτονται μέσω θαλάσσης και όχι μόνο… Ούτε μπορεί να περάσουν απαρατήρητες οι μυρωδιές που συναντούν οι διερχόμενοι στο χωριό..

Πέρσι ο πρώην αντιδήμαρχος  Μανώλης Τσέρκης παρέδωσε στην τοπική κοινότητα δυο ολοκαίνουργιες αντλίες που τοποθετήθηκαν στις κεντρικές δεξαμενές λυμάτων.. Κάποιοι ωστόσο επιμένουν να χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς αισθητήρες για την λειτουργία τους (χρονοδιακόπτες) και όχι τα κλασικά φλοτέρ . Με το αποτέλεσμα κάποιες ώρες της ημέρας να αναβλύζουν οι μυρωδιές καταμεσής του χωριού.. Εν κατακλείδι σας δηλώνω ευθαρσώς ότι λίγο με ενδιαφέρουν οι διάφορες σας και τα “εγώ” σας.

Πολλοί από σας στον βωμό της σωτήριας αυτού του νησιού έχετε αγκιστρωθεί στην εξουσία που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα την βλέπατε ούτε στα καλύτερα σας όνειρα.

Παραιτηθείτε όσο είναι καιρός να σώσετε ότι μπορείτε από το πολιτικό προφίλ σας , και αφήστε να αναλάβουν άτομα που πραγματικά αγαπούν και θέλουν να υπηρετήσουν χωρίς σκοπιμότητες αυτό το νησί διότι εμείς ως πολίτες και περισσότερο ως επαγγελματίες που σηκώνουμε το βάρος των εσόδων του νησιού δεν έχουμε τις βοήθειες που έπρεπε να έχουμε ώστε να ανταπεξέλθουμε.

Μανώλης Λιορεϊσης επιχειρηματίας