"Τα Δωδεκάνησα στην Εθνεγερσία" Κυριακή 11 Απριλίου 2021 από τον Σύλλογο Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων

"Τα Δωδεκάνησα στην Εθνεγερσία" Κυριακή 11 Απριλίου 2021 από τον Σύλλογο Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων
 Σήμερα είναι η 2η μέρα της σειράς διαδικτυακών εκδηλώσεων με γενικό τίτλο “Τα Δωδεκάνησα στην Εθνεγερσία” που διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων.
Στις 17:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω της πλατφόρμας ZOOM (https://us02web.zoom.us/j/81838874860) και εναλλακτικά σε live streaming μέσω Facebook (Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων) και YouTube (https://youtu.be/j1jUWC5_hL8) την ημερίδα με τίτλο: Η Εθνεγερσία και η α’ περίοδος του αγώνα στα Δωδεκάνησα.
Ορμώμενοι από τη δυναμική αρχή της πρώτης Κυριακής ερχόμαστε στη δεύτερη μέρα των διαδικτυακών μας διαλέξεων έχοντας τη χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας δύο εξαίρετους ομιλητές.
Ομιλητές 2ης διαδικτυακής εκδήλωσης:
– κ. Γιώργος Καραμπελιάς, Συγγραφέας – Εκδότης – Πολιτικός αναλυτής
Θέμα: “Η Επανάσταση του 1821”.
Ο κύριος Καραμπελιάς με τις γνώσεις που κατέχει θα μας φωτίσει όλες τις πτυχές της Ελληνικής Επανάστασης και Εθνεγερσίας.
– κ. Μανώλης Μακρής, Νομικός – Συγγραφέας – Πρόεδρος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου
Θέμα: “Η επανάσταση στα Δωδεκάνησα, από το 1821 έως και το Ολοκαύτωμα της Κάσου”.
Ο κύριος Μανώλης Μακρής θα πάρει τη σκυτάλη για να εμβαθύνει στην πρώτη περίοδο της επανάστασης στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, από το 1821 έως το Ολοκαύτωμα της Κάσου.
Με το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό είτε σε ζωντανή ροή για αυτούς που παρακολουθούν μέσω της πλατφόρμας ZOOM, είτε μηνυμάτων που θα σταλούν από όσους παρακολουθήσετε την εκδήλωση από YouTube και Facebook.
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και αυτή τη δεύτερη μέρα των διαδικτυακών μας εκδηλώσεων ώστε όλοι μαζί να εντρυφήσουμε στην αξία και τη συμβολή της Δωδεκανήσου στην Επανάσταση αλλά και εν γένει στη σημασία της ιδιαίτερης πατρίδας ως κομμάτι του Ελληνισμού.
Για όσους δεν παρακολουθήσατε την 1η μέρα των ομιλιών μας, μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ (https://www.youtube.com/watch?v=F8u9KOL1aYA).