Τον Αύγουστο και θερινό σινεμά στην Κάρπαθο! Μια συνεργασία του Κ.Ο.Π.Α.Π με το ''Cinema on Wheels''

Τον Αύγουστο και θερινό σινεμά στην Κάρπαθο! Μια συνεργασία του Κ.Ο.Π.Α.Π  με το ''Cinema on Wheels''
Από 17 Αυγούστου έως τις 24 Αύγουστου ο Κ.Ο.Π.Α.Π Δήμου Καρπάθου σε συνεργασία με το ”Cinema on Wheels” θα στήσει το δικό του θερινό σινεμά σε 3 σημεία του νησιού . Ο Κινηματογράφος του δρόμου θα είναι σε θέση να προβάλει όλο αυτό το διάστημα 7 ταινίες του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και 2 παιδικές για τους μικρούς μας φίλους εκ των οποίων κάποιες σε πρώτη προβολή
Η ομάδα του Cinema on Wheels 2022 περιγράφει την ιδέα της:
Πιστεύουμε ότι η εμπειρία του Θερινού κινηματογράφου είναι από τις πιο ευχάριστες και χαλαρωτικές που μπορεί να ζήσει ένας θεατής. Ευτυχώς, ο καιρός στην Ελλάδα μάς επιτρέπει να την απολαύσουμε.
Τρείς κινηματογράφοι: Danaos Cinema, Κινηματογράφος Μικρόκοσμος / Mikrokosmos Cinema και Cine Flisvos. Μια κοινή ιδέα: Να μεταφερθεί η εμπειρία του θερινού κινηματογράφου σε μέρη όπου δεν έχει ξαναπάει.
Η ευκαιρία για το σχέδιό μας έρχεται από τα Europa Cinemas , που σε συνεργασία με το πρόγραμμα Media Creative Europe:
” Collaborate to Innovate” μας ενθαρρύνει και μας βοηθά να ξεκινήσουμε «τώρα».
Πρώτος στόχος είναι τα μικρά από τα Δωδεκάνησα, τα οποία λόγω της γεωγραφικής τους θέσης και της κοστοβόρας πρόσβασης, καθιστούσαν ανέκαθεν αδύνατη την ύπαρξη κινηματογράφων.
Δεν μπορούμε να πάμε σε όλα τα νησιά, οι τοπικές συνδέσεις και o χρόνος δεν μας το επιτρέπουν, οπότε ετοιμάζουμε μια διαδρομή: Λειψοί, Πάτμος, Νίσυρος, Χάλκη, Κάσος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Ελαφόνησος, Γύθειο είναι το φετινό μας πρόγραμμα.
Η θερμή υποδοχή όλων των δημάρχων κατέστησε δυνατό το να είμαστε σήμερα μαζί σας, με ταινίες πρώτης προβολής, με μηχανήματα εικόνας και ήχου κορυφαίας ποιότητας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε όλους σας μια αληθινή εμπειρία Θερινού Κινηματογράφου.
Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και τα επόμενα καλοκαίρια.
Ένας ζεστός χαιρετισμός,
Η ομάδα Cinema on Wheels.
Cinema on Wheels 2022