Θεσμός για την Κάρπαθο το χριστουγεννιάτικο παζάρι του ομίλου ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!

Θεσμός για την Κάρπαθο το χριστουγεννιάτικο παζάρι του ομίλου ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!

Για 20ή χρονιά το χριστουγεννιάτικο παζάρι του ομίλου ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ, που διεξάγεται την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου και έγινε πια θεσμός στο νησί μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Κοσμοσυρροή και εφέτος στους πάγκους με τα χριστουγεννιάτικα δώρα και τα γιορτινά στολίδια,τα είδη σπιτιού και τα παιδικά παιγνίδια, όλα ποιοτικά και στο κλίμα των ημερών και φυσικά για κάθε βαλάντιο.

Η συνταγή της επιτυχίας μας, βεβαίως, ήταν και φέτος το χριστουγεννιάτικο πρωινό,με τους απολαυστικούς λουκουμάδες,τα σνακ και τα γλυκά (νηστίσιμα και μη) και κυρίως η ζεστή φιλοξενία των κυριών και δεσποινίδων του χωριού μας, που κάθε χρόνο δίνουν τον εαυτό τους για να μείνει ο επισκέπτης μας ευχαριστημένος.

Μεγάλοι νικητές στις κληρώσεις μας, ήταν ο Μιχάλης Μαστρολεων και η Χρύσα Σακελλιάδη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθεισαν στην διοργάνωση αυτή και κόπιασαν όλες αυτές τις ημέρες από τις παραγγελίες έως το σερβίρισμα και την προετοιμασία της κουζίνας.Είστε μοναδικές!!!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε ακόμα μια χρονιά, την κ. Πόπη Γεωργουσάκη και την ομώνυμη μεταφορική εταιρεία για την πολύτιμη προσφορά της.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Το επόμενο εορταστικό ραντεβού μας στο Οθος, είναι το φημισμένο για το εκλεκτό φαγητό του, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τις ορχήστρες του Γιάννη Παχούλη στο λαϊκό πρόγραμμα και των Αντώνη Χαροκόπου-Ηλία Παπαδάκη στο παραδοσιακό. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα..!!!

Δελτίο τύπου

Όμιλος Εργασία και χαρά Όθος Καρπάθου

5.12.2023

Καρπαθιακα Νέα