Τριήμερο Αποκριάς στις ΜΕΝΕΤΕΣ και φέτος από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"

Τριήμερο Αποκριάς στις ΜΕΝΕΤΕΣ και φέτος από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"

Το Σάββατο που μας πέρασε σε ένα κατάμεστο μέγαρο, διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Αλέξη Πρεβενά , την Εύα Ρήγα και την ορχήστρα τους!

Την Κυριακή το απόγευμα υποδεχτήκαμε τον “γύρο των ΟΘειτών” στην πλατεία του χωριού μας, όπου ευφάνταστες στολές και άρματα συνόδευσαν τον “γύρο” και σε συνδυασμό με την όρεξη και το κέφι τους, έκαναν για άλλη μια φορά την εμπειρία , φοβερή!! Σας ευχαριστούμε!!

Την Καθαροδευτέρα αψηφώντας τον καιρό, μαζευτηκαμε από νωρίς στην παραλία του Μακρύ Γιαλού στον Αφιαρτη όπου μεγάλοι και μικροί ξεχύθηκαν στην αμμουδιά να πετάξουν χαρταετό και να ευχαριστηθουν παιχνίδι. Ο σύλλογος μας προσέφερε άφθονο κρασί και μεζέδες σε όλους τους παρευρισκόμενους και η ορχήστρα του Μανώλη Οικονομίδη μας διασκέδασε και μας ξεσήκωσε να χορεύουμε ασταμάτητα!

Τα παλικάρια έτριψαν το “πιπέρι” με μεγάλη επιτυχία και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Ευχαριστούμε πολύ τον Βασίλη Δ Διακονή, Γιώργο Η Κατωγυρίτη, Μένη Μενεάκη και Μιχάλη Μηνά Γεραπετρίτη που μας παραχώρησαν τα τραπεζοκαθίσματα τους , καθώς και τον Ανδρέα Μιχαηλίδη που φρόντισε για την μεταφορά τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους βοηθούς της κουζίνας Μανώλη Διάκο, Χάρη Διάκο, Μιχάλη Μηνά Γεραπετρίτη,Βαγγέλη Σακελλάκη, Μήνα Αλεξίου, Αντώνη Βούρτση, Τόλη Εκίζογλου, Δημήτρη Δημελλά και Μαρία Σπανού! Επίσης την Μαρία Χατζηγεωργίου, Νομική Πετεινερη, Μανώλη Σπανό και Νίκο Καλή για την πολύτιμη βοήθεια τους!!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους επιχειρηματίες που προσέφεραν τα δώρα των λαχειοφόρων!

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που βρεθήκατε μαζί μας το τριήμερο αυτό!!

Ο σύλλογος μας λατρεύει να διοργανώνει εκδηλώσεις που φέρνουν τον κόσμο κοντά και δημιουργούν πιο δυνατούς δεσμούς ανάμεσα μας και όλοι εσείς είστε οι κρίκοι αυτής της αλυσίδας!

Καλή Σαρακοστή με υγεία και κάθε καλό σε όλους μας!

28.2.2023

Καρπαθιακά Νέα