Η TUI της Καρπάθου επισκέφθηκε το μουσείο Χατζηβασίλη στην Όλυμπο

Η TUI της Καρπάθου επισκέφθηκε το μουσείο Χατζηβασίλη στην Όλυμπο

Λίγο πριν κλείσει η σεζόν και το τμήμα της TUI στην Κάρπαθο ξεκίνησε τις επισκέψεις ώστε να βελτιωθούν και να αναπτυχθούν οι σχέσεις του πρακτορείου με την τοπική κοινωνία του νησιού. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επίσκεψη στο Μουσείο Βασίλη Χατζηβασίλη, στην Όλυμπο της Καρπάθου. Ο διαχειριστής του Μουσείου, πολυτάλαντος δημιουργός, εξαίρετη προσωπικότητα του νησιού Γιάννης Χατζηβασίλης, αναφέρει στην ανάρτηση του για αυτή την επίσκεψη:

“Το Μουσείο Βασίλη Χατζηβασίλη επισκέφτηκαν οι από το Διοικητικό τμήμα της TUi group
ο Σταμάτης, η Σοφία, ο Ανταμ και η Κριστιάνα, αρχηγός των ξεναγών στην Κάρπαθο συνοδευόμενοι από το φίλο μου Μιχάλη Ρεΐση και την μητέρα του Πόπη, ιδιοκτήτες του Karpathos travel , επίσημοι αντιπρόσωποι της TUi group στο νησί.

Η επίσκεψη τους ήταν στα πλαίσια ανάπτυξης και διοργάνωσης νέων εφαρμογών και τρόπο διαχείρισης των επισκεπτών στο νησί για το μέλλον.
Τους ενημέρωσα για την τέχνη του πατέρα μου για τη δική μας και για την Όλυμπο γενικά για τα ήθη και τα έθιμά της και τον προβληματισμό του χωριού μας.
Να σημειώσω από την αρχή που άνοιξε το μουσείο το 2009 το συγκεκριμένο γραφείο είναι πάντα δίπλα μας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται, για ενημέρωση των ηθών και εθίμων μας , και για να βλέπουν οι επισκέπτες την ιστορία του τόπου μας μέσα από τα εικαστικά έργα του πατέρα μου,αλλα και από το βίντεο που δείχνει σκηνές από την παράδοση μας.
Τους ευχαριστουμε πάρα πολύ”

11.10.2022

Καρπαθιακά Νέα