Ζωή Ζαβόλα-Κουτσουπάκη: Μας κάνει υπερήφανους ο Γιάννης Νισύριος

Ζωή Ζαβόλα-Κουτσουπάκη: Μας κάνει υπερήφανους ο Γιάννης Νισύριος

Με επιστολή της, η κα Ζωή Ζαβόλα Κουτσουπάκη, συγχαίρει την εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ για την επιλογή της να προβάλει τον Δήμαρχο Καρπάθου Γιάννη Νισύριο.

Κύριε Διευθυντά,

Διαβάζοντας το φύλλο της 29ης Δεκεμβρίου θα ήθελα να συγχαρώ εσάς και τους συνεργάτες σας για την άριστη επιλογή σας να αναδείξετε και να προβάλετε το έργο του ομογενούς Δημάρχου κ. Γιάννη Νισύριου. Προερχόμενη με ρίζες από την Κάρπαθο, ζώντας στη Νέα Υόρκη και γνωρίζοντας τον αξιότιμο κύριο Δήμαρχο και την οικογένειά του επί σειρά ετών δεν έχω παρά να εξαίρω το ακέραιο του χαρακτήρος του, το ήθος του, τη μαχητικότητα, την αξιοπρέπεια και την αστείρευτη αγάπη του για τη μητέρα πατρίδα και ειδικότερα για το νησί μας, την Κάρπαθο. Περνώντας ένα μεγάλο μέρος των διακοπών μου το καλοκαίρι στο νησί διαπίστωσα τη μεγάλη πρόοδο που έχει επέλθει στον τόπο κατά το διάστημα της θητείας του κ. Νισύριου στο τιμόνι της Δημαρχίας, την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι κάτοικοι του νησιού.

Με τα συγχαρητήριά μου και την απέραντη εκτίμησή μου αποστέλλω στον αγαπητό Δήμαρχο κ. Γιάννη Νισύριο τις ευχές μου για υγεία, πρόοδο και επίτευξη όλων των στόχων του τη νέα χρονιά.

Μας κάνει υπερήφανους.

Με εκτίμηση,

Ζωή Ζαβόλα-Κουτσουπάκη

Μπρούκλιν, ΝΥ

πηγή:  ekirikas.com