Καινοτομία και πρωτοποριακές ιδέες στο ετήσιο συνέδριο του αρχιτεκτονικού γραφείου A&M Architects

Καινοτομία και πρωτοποριακές ιδέες στο ετήσιο συνέδριο του αρχιτεκτονικού γραφείου A&M Architects

Γιορτάζοντας την καινοτομία και το “thought leadership”, το ετήσιο συνέδριο του αρχιτεκτονικού γραφείου A&M Architects έφερε κοντά ποικίλες φωνές μαζί με πρωτοποριακές ιδέες που υπόσχονται να διαμορφώσουν το μέλλον.

Η A&M Architects διοργάνωσε με επιτυχία το ετήσιο συνέδριό της την περασμένη Δευτέρα 3 Ιουνίου, παρουσιάζοντας μια σειρά ομιλητών από 5 διαφορετικούς τομείς.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Μουσείου Βορρέ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, φέρνοντας κοντά leaders, σημαντικούς αρχιτέκτονες και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για μια μέρα γεμάτη εμπνευσμένες ομιλίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Οι κύριοι ομιλητές, Τίνα Μαρινάκη – Athens Surreal, Elettra de Pellegrin – Designer & Founder of Slalom, Νεφέλη Ράντου – Co-Founder of synergy, Julian Lipscombe – Director of Bennetts Associates και Κωνσταντίνος Κίντζιος – ReGeneration | Keynote Speaker | #1 podcast host, μοιράστηκαν τις μοναδικές τους απόψεις για την καινοτομία, το AI, τον σχεδιασμό, την προσβασιμότητα προς όλα τα μέλη της κοινωνίας και τις τάσεις της βιομηχανίας εστιάζοντας στη βιωσιμότητα. Οι συνεισφορές τους πυροδότησαν εποικοδομητικές συζητήσεις και πρόσφεραν στους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις για την εφαρμογή στις δικές τους πρακτικές.

Μέσω της ημερίδας, η A&M Architects κάθε χρονιά επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για προώθηση της συνεργασίας και ανταλλαγής γνώσεων, τονίζοντας τη σημασία της διαρκούς προσαρμογής σε μια ταχέως εξελισσόμενη βιομηχανία. Η εκδήλωση ανέδειξε επίσης τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της A&M Architects να ενσωματώσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βιώσιμες πρακτικές στο έργο της ενώ παράλληλα ακολούθησαν και σημαντικές βραβεύσεις προς τους εργαζόμενους του γραφείου.

 

Για την A&M Architects:

Με έδρα την Αθήνα, η A&M Architects προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών που περιβάλλουν την Αρχιτεκτονική και το Design, ενσωματώνοντας όλες τις ειδικότητες σχεδιασμού (Interior Design, Engineering & Graphic Design) σε συνδυασμό με τη διαχείριση του έργου (Project Management).

Με 70 μέλη και 6 υπηρεσίες κάτω από την ίδια στέγη, η A&M σηματοδοτεί 41 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό κατοικιών, ξενοδοχείων, κτιρίων γραφείων και μικτής χρήσης όπως επίσης και εμπορικά καταστήματα αλλά και χώρους εστίασης σε αεροδρόμια.

Δελτίο τύπου

12.6.2024

Καρπαθιακά Νέα