Ο Δήμαρχος της ΗΝ ΚΑΣΟΥ βράβευσε τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αποφοίτους του Λυκείου

Ο Δήμαρχος της ΗΝ ΚΑΣΟΥ  βράβευσε τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αποφοίτους του Λυκείου

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος υποδέχθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου για την τιμητική βράβευση τους, τους παρακάτω νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αποφοίτους του Λυκείου της Η.Ν. Κάσου :

Την Ιερομονάχου Ηρωδία για την εισαγωγή της στην σχολή Αεροδιαστημικής επιστήμης και τεχνολογίας Εύβοιας (Χαλκίδα).

Την Λαγουδάκη Παρασκευή για την εισαγωγή της στην σχολή Φιλοσοφικών και κοινωνικών σπουδών Ρέθυμνο.

Τον Μηνά Κ. Μηνά για την εισαγωγή του στην σχολή Μηχανικών ΑΕΝ (Ασπρόπυργος).

Την Σάλα Ιουλία για την εισαγωγή της στην σχολή Ψυχολογίας Ρεθύμνου.

Και τον Λαγουδάκη Αντώνη για την εισαγωγή του στην σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα τουρισμού ( Ηράκλειο- Κρήτης ) .

Ο κ. Ερωτόκριτος απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του και ότι καλύτερο στην νέα τους πορεία και καλή δύναμη με την προτροπή μετά την απόκτηση του πτυχίου τους να επιστρέψουν και να υπηρετήσουν στον τόπο καταγωγής τους.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν και συνεχάρησαν τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικολέττα Σοφίλα, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Περσελής, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Φραγκούλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Μαστροπαύλος πρόεδρος της ΚΟΔΕΔΗΚ, ο Ντίνος Ζαχάρης και o Μανώλης Παρλής .

Ο Πρόεδρος της Κασιακής Αδελφότητας Αμερικής Αντώνης Περσελής, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών σωματείων Αθηνών Πειραιώς Γιάννης Φραγκούλης, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου εν Ελλάδι Κασίων ο Χάρης Βάλλας και η Μαρία Τσακίρη, η διευθύντρια του Γυμνασίου και Λ.Τ. Η.Ν. Κάσου Αντωνία Δεγαΐτα και ο προϊστάμενος του Λιμενικού σταθμού Η.Ν. Κάσου Γιώργος Γιαμαλάκης .

12/08/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ