Νέα Κυκλοφορία! Δημήτρης Κανέλλος «Μια Ζωή Το Παλεύω»

Νέα Κυκλοφορία!  Δημήτρης Κανέλλος  «Μια Ζωή Το Παλεύω»

Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Κανέλλος , ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της νεότερης γενιάς στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μια Ζωή Το Παλεύω».

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, που έγραψε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ και ερμήνευσε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Όπως έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις του και ο ίδιος ο Δημήτρης, ο Γιάννης Πάριος αποτελεί γι’ αυτόν πρότυπο και του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να παρουσιάσει ξανά με το δικό του μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Μια Ζωή Το Παλεύω».

Με την αισθαντική φωνή του ο Δημήτρης Κανέλλος τραγουδά:

«Μια ζωή το παλεύω

Κι όλο λέω εντάξει

Μ’ άλλο είναι στα λόγια

Κι άλλο είναι στην πράξη…»

Μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Κανέλλος μετρά στο ενεργητικό του τέσσερις (4) προσωπικούς δίσκους και συνεργασίες με τα πιο σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι: Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Λοΐζος, Δημήτρης Λάγιος, Φώντας Λάδης, Μίμης Πλέσσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Θύμιος Παπαδόπουλος, Μανόλης Ανδρουλιδάκης και Στέφανος Κορκολής.

Ο Δημήτρης Κανέλλος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά και μπορεί να ξεκίνησε την πορεία του από τα ταβερνάκια στην Κοκκινιά και τον Κορυδαλλό όπου μεγάλωσε, με πείσμα και επιμονή όμως βρέθηκε να τραγουδά δίπλα στο Δημήτρη Μητροπάνο, την Πόλυ Πάνου, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία.

@spicymusic_official @giannisparios_official

@gstampolis @takismouzakis @mariathiveou

@chrissovergialice @dimitrisdinis

@elnikol1@voula_mami

#spicyofficial #deepmusic #dimitriskanellos #newsong #miazoitopalevo #outnow

Facebook

17.5.2024

Καρπαθιακα Νέα