Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδίων «Ποτίδαιον» μαζεύει βιβλία για καλό σκοπό!

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδίων «Ποτίδαιον» μαζεύει βιβλία για καλό σκοπό!

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πηγαδίων «Ποτίδαιον»,με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στις 2 Απριλίου και την Παγκόσμια ημέρα βιβλίου στις 23 Απριλίου, θέλει να διοργανώσει Παζάρι βιβλίου που να απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και να έχει κεντρικό σύνθημα:

«Τα Βιβλία είναι η Δύναμή σου».

Το Παζάρι Βιβλίου έχει στόχο να φέρει τους μαθητές μας κοντά στο βιβλίο και να προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό αξιόλογους τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές.

Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους φίλους του βιβλίου να «ξεσκονίσουν» τις βιβλιοθήκες τους και να συγκεντρώσουν βιβλία που θα ήθελαν να μοιραστούν με άλλους ανθρώπους.

Στην συνέχεια μπορούν να τα φέρνουν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους στο χώρο του σχολείου, όπου θα γίνει η συγκέντρωσή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρνουν τα βιβλία τους στο σχολείο μας από την Τρίτη 13/2/2024 μέχρι και την Κυριακή 31/3/2024.

Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, τα βιβλία που έχουν συγκεντρωθεί, θα χωριστούν σε κατηγορίες, ανάλογα την ηλικία του αναγνωστικού κοινού και θα πωληθούν σε τιμές έκπληξη στη μεγάλη γιορτή βιβλίου που θα γίνει από την Παρασκευή 5 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πηγαδίων «Ποτίδαιον»

26.2.2024

Καρπαθιακά Νέα