Σε αναμονή καλοκαιρινών πολιτιστικών δράσεων από τον Δήμο Καρπάθου

Σε αναμονή καλοκαιρινών πολιτιστικών δράσεων από τον Δήμο Καρπάθου

Φτάσαμε στις τελευταίες μέρες του Ιουνίου κι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο προγραμματισμός για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Καρπάθου!

Αναγνώστης των Καρπαθιακών Νέων προβληματίζεται και μας ρωτά για τις πιθανές μουσικές ή θεατρικές δράσεις που ετοιμάζει ο δήμος Καρπάθου και ωστόσο επιλέγει να μη δίνει στη δημοσιότητα το σχεδιαζόμενο πρόγραμμα του με μοναδική διαρροή την συναυλία του συμπατριώτη μας τραγουδιστή Δημήτρη Κανέλλου και το 2ο  γαστρονομικό φεστιβάλ  που πρόσφατα ανακοινώθηκε (χωρίς τρίποντα και… μπάσκετ αυτή τη φορά).

Το ζητούμενο δεν είναι η γκρίνια ή η όποια διαφωνία αλλά να γνωρίσουμε τους στόχους και να εκτιμήσουμε αν το «πολιτιστικό συναπάντημα» όπως λεγόταν τα προηγούμενα χρόνια, μπορεί να έχει επιτυχία και απήχηση στην κοινωνία και στους επισκέπτες της Καρπάθου. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα υπάρξουν κινήσεις που να επιβεβαιώνουν καλές προθέσεις και θετική διάθεση.

Πάντως όσο αφορά τα φετινά 80χρονα της Καρπαθιακής Επανάστασης, η μέχρι σήμερα εκκωφαντική σιωπή δείχνει ότι τυχόν επιπλέον εορτασμοί για το σπουδαιότερο ιστορικό γεγονός της σύγχρονης Καρπάθου δεν αποτελούν στόχο ή σκέψη για τον Δήμο του νησιού!

φωτογραφία αρχείο από την περσινή συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη στο δημοτικό Αμφιθέατρο Καρπάθου

24.6.2024

Καρπαθιακά Νέα