Η Ειρήνη Ορφανού, από την Κάρπαθο, μιλάει για τις «Νίκες» της! Το βιβλίο της

Η Ειρήνη Ορφανού, από την Κάρπαθο, μιλάει για τις «Νίκες» της! Το βιβλίο της

«Οι δικές μου “Νίκες” είναι ένα δώρο ζωής για κάθε αναγνώστη. Μέσα από το βιβλίο αυτό, της αυτοβοήθειας, θέλω να καταφέρετε να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Μέσα στο βιβλίο αναφέρω αληθινές ιστορίες εννέα ανθρώπων που η κάθε ιστορία είναι χρήσιμη για τον αναγνώστη καθώς μπορεί να βρει κοινά σημεία που βιώνει και ο ίδιος».

Τα παραπάνω λέει η Ειρήνη Ορφανού, συγγραφέας του βιβλίου «Νίκες» η οποία επισημαίνει ότι έγραψε με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που δεν εφησυχάζουν και θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αυτές οι ιστορίες γράφτηκαν για ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από ενοχές, εθισμούς, αίσθηση κενού, έλλειψη νοήματος ζωής, θλίψη ή κατάθλιψη.
Γράφτηκαν για να βοηθήσουν να βρουν τα βαθύτερα αιτία της δυσάρεστης κατάστασης που βιώνουν, να εντοπίσουν την αυστηρή, την τελειομανή πλευρά του εαυτού τους και να ανακαλύψουν πότε την χρησιμοποιούν.

Τέλος γράφτηκαν για να μάθουν να επιστρατεύουν όλες τις πλευρές τους, όχι μόνο τις πιο απαιτητικές. Να εκπαιδευτούν σε έναν θετικό (αλλά όχι ουτοπικό) και χρήσιμο γι’ αυτούς τρόπο σκέψης. Να εγκαταστήσουν τη χαρά στη ζωή τους και να κατακτήσουν αλλά και να απολαύσουν νίκες σε όλα τα πεδία της ζωής τους, με πείσμα και επιμονή, γιατί η ευτυχία θέλει κόπο!

 

 

«Δώρο ζωής oι καθημερινές στιγμές με την οικογένειά μου»

Η Ειρήνη Ορφανού γεννήθηκε στην Αμερική το 1979. Σπούδασε Ψυχολογία και έκανε το μεταπτυχιακό της στη «Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων» [HR] στην Αθήνα.
Κατάγεται από την Κάρπαθο και μένει στο Μαρούσι με τον άντρα της και τα δυο παιδιά της.
Όπως μας είπε: «Οι καθημερινές στιγμές που απολαμβάνω είναι αυτές που βιώνω με τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω δίπλα μου, τα παιδιά μου και τον σύζυγο μου. Αυτές οι στιγμές είναι οι πηγές της έμπνευσής μου. Είναι αυτές που αποτελούν “δώρο ζωής” για όλους μας».
Το πάθος της Ειρήνη Ορφανού για τη συμβουλευτική την οδήγησε να κάνει πολλά σεμινάρια πάνω σε αυτό και να παρακολουθήσει το ετήσιο πρόγραμμα Life Coaching, το οποίο και βρήκε εξαιρετικά βοηθητικό. Ευτυχώς πλέον, Coaching και Ψυχολογία ενσωματώθηκαν σε έναν τομέα που λέγεται Coaching Psychology και για εκείνη είναι το next best thing.
Όπως λέει η κυρία Ορφανού ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συμπαραστάτες της σε αυτό το έργο και αναμένει τα σχόλια εκείνων που θα διαβάσουν το βιβλίο της.

***

Κείμενα της Ειρήνης Ορφανού μπορούμε να διαβάσουμε στη δική της ιστοσελίδα:

https://irenesblog.gr/

Επίσης κείμενά της φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα https://Shape.gr/
και στα περιοδικά Vita και Mirror όπου μοιράζεται την γνώση και τις εμπειρίες της με τους αναγνώστες.

Κλείνοντας η Ειρήνη Ορφανού μας είπε:

«Η ανάγκη για το μοίρασμα γνώσεων και εμπειριών ήταν που με οδήγησε να γράψω τις “Νίκες” από τις “Εκδόσεις Μακρή”. Το πρώτο μου βιβλίο στο κομμάτι της αυτοβοήθειας. Έμπνευση μου γι’ αυτό όσο και για τα άρθρα μου, αποτελούν οι θεραπευμένοι μου καθώς και οι συνεδρίες μου μαζί τους. Η ψυχοθεραπεία είναι μια εξερεύνηση του ίδιου του ανθρώπου. Με την θεραπεία τους βοηθάς να καταλάβουν τον εαυτό τους και τις ανάγκες τους. Να θέτουν στόχους και να τους βλέπουν να υλοποιούνται. Να εξελίσσονται και τότε η δική μου ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη».

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ»

 

πηγή  www.catisart.gr