Ένα UFO στην Κάρπαθο;

Ένα UFO στην Κάρπαθο;

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Ήταν μια Παρασκευή, στις 21 Σεπτεμβρίου 2012, στα Πηγάδια την πρωτεύουσα της Καρπάθου, τα ρολόγια έδειχναν 20:55 ακριβώς. Εκείνες οι στιγμές ήταν μοναδικές, αφού μια περίεργη επίσκεψη εξωγήινων (?) έσπασε τη μοναξιά της χειμωνιάτικης νύχτας.

Η συγκεκριμένη μέρα έτσι κι αλλιώς είχε μεγάλο και παγκόσμιο νταβαντούρι, η αιτία σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, διάφορα βαριεστημένα τρολ και αρκετούς ευκολόπιστους φίλους, ήταν  το ημερολόγιο των Μάγιας, που τελείωνε απότομα στις 21/9/2012.

Κι έτσι συμπέραναν ότι εκείνη την ημέρα θα τέλειωναν όλα, θα καταστρεφόταν ο κόσμος μας!

Η καταγραφεί για το UFΟ πάνω από την Κάρπαθο είναι επίσημη! Έρχεται από το Διεθνή οργανισμό της NUFORC με τίτλο “Big white shining thing crashed in the Aegean Sea between Karpathos and Rhodes”, και αναδημοσιεύθηκε στη χώρα μας από τη σελίδα UFOs & ALIENS TRUTH (Greek Community), και τον ερευνητή Χάρη Κουτσιαύτη.

Υπάρχει και η μαρτυρία κάποιου καρπάθιου, που μέχρι σήμερα διατηρεί την ανωνυμία του:

«Κάποια στιγμή είδα κάτι λευκό και λαμπερό να πετά πάνω από τη πόλη του νησιού (τα Πηγάδια Κάρπαθου). Κινούταν χαμηλά και σιωπηλά, περίπου στα 1200 με 1500 μέτρα από το έδαφος και είχε το μέγεθος ενός αεροπλάνου. Ήρθε κατευθείαν από τα νοτιοδυτικά και είχε το κλασικό σχήμα ενός μετεωρίτη, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ένας μετεωρίτης. Ήταν λαμπερό λευκό, ταχύτατο και σε γωνία που πίστευα ότι θα συντριβεί στο ακρωτήριο ακριβώς βόρεια των Πηγαδιών. Όμως πέρασε πάνω από την κορυφή του ακρωτηρίου, και εκεί σε ύψος 500 μέτρων αποκολλήθηκε ένα λαμπερό κόκκινο φως που έπεσε στην ανατολική πλευρά του νησιού. Το κύριο σώμα συνέχισε τη πορεία του και πρέπει να συνετρίβη στη θάλασσα μεταξύ Κάρπαθου και Ρόδου. Περίμενα να ακούσω κάποιο θόρυβο την στιγμή της συντριβής στο νερό, αλλά δεν ακούστηκε τίποτα. Πάντως, λίγο πριν πέσει το κόκκινο μέρος, το κύριο σώμα φάνηκε να περιστρέφεται κατά 90 μοίρες και να πετάει καθοδικά προς τα πλάγια». (© Ερ.Ε.Ν.Ζω)

Ποτέ δεν μάθαμε, τι πετούσε και αν τελικά τρύπωσε κάτι μέσα στη θάλασσα.

Γύρω από το σημείο της πτώσεως γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ έρευνες; Υπάρχει κάποιο άγνωστο αντικείμενο βυθισμένο;

Κι όμως η πρώτη γνωστή επίσκεψη εξωγήινων έγινε 54 χρόνια νωρίτερα, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 1958, στην περιοχή “Νερόμυλος” έξω από το επίνειο της Ολύμπου, στο Διαφάνι, εμφανίστηκε στον ουρανό ένα φωτεινό αντικείμενο με λευκή ουρά!

Σύμφωνα με την αναφορά του αστυνομικού σταθμάρχου Καρπάθου:

«…την 9ην πρωινήν χθές, διήλθεν άνωθεν του χωρίου εις μέγα ύψος τεράστιον φωτεινών σώμα, κινούμενον με ιλλιγιώδη ταχύτητα. Τούτο μόλις έφθασεν άνωθεν της παραθαλασσίας τοποθεσίας «Νερόμυλος» εξερράγη με εκτυφλωτικήν λάμψιν». Και όπως ήταν αναμενόμενο: “Αί αρχαί διαξέγουν ερεύνας διά την ανεύρεσιν των τεμαχίων του εκραγέντος αντικειμένου”.

Ούτε και τότε βγήκε κάποια άκρη, άλλες ανακοινώσεις δεν έγιναν και η υπόθεση έμεινε στο ράφι γεμάτη απορίες.

Που βρίσκονται τα κομμάτια από το άγνωστο φωτεινό αντικείμενο που έσκασε στον ουρανό της Καρπάθου; Πολλά αναπάντητα ερωτηματικά παραμένουν ανοιχτά και σε αυτή την ιστορία.