Εορτασμός της Ο.Δ.Σ. για την 𝟟𝟝η επέτειο από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου (𝟙𝟠 και 𝟙𝟡 Μαρτίου 𝟚𝟘𝟚𝟛)

Εορτασμός της Ο.Δ.Σ. για την 𝟟𝟝η επέτειο από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου (𝟙𝟠 και 𝟙𝟡 Μαρτίου 𝟚𝟘𝟚𝟛)

Στις 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:30πμ με Αρχιερατική δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. κ. Παισίου εκφωνήθηκε ομιλία του Επίτιμου Αρχηγού Γ.Ε.Σ. τ. Υπουργός Αλκιβιάδη Στεφανή.

Το λάβαρο του Συλλόγου μας κράτησε επάξια ο Άγγελος Νικ. Εμίρης. Ακολούθησε πομπή με όλα τα λάβαρα έως στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και μετά την άφιξη των 2 βρακοφόρων του Αιγαίου έγινε η κατάθεση στεφάνων από τους επίσημους.

Από το Δ.Σ. μας παρευρέθηκαν οι Μίνος Κομνηνός, Αιμ. Μαργαρίτη, Βας. Κακομανώλης, Άγγ. Γλύτση, Μαρία Τσακίρη, Γιώργος Καταχανάς, και Άννα Καραγιαννάκη.

Στις 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:30πμ, πραγματοποιήθηκε μια πολιτιστική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τη συμμετοχή μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων από τα νησιά και την παροικία της Αττικής. Το χορευτικό μας συγκρότημα χόρεψε εξαιρετικά και απέσπασε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια. Αποτελείτο από τους Αντώνη Διακολιό, Παύλο Γκολέμη, Μαργαρίτα και Φωτεινή Χατζηβασίλη, Ειρήνη Τσιαδή, Ευδοκία-Ευαγγελία Σαρδή, Μαριαλένα Νικολάου, Άννα-Μαρία Βερβιάδη, Χαρά Μαυραντώνη, Μαριάννα Λιόκουρα, Ευαγγελία Τόμα, Άννα Καρβουνά και Άννα Καραγιαννάκη.

Πολλές ευχαριστίες στους Μαρία Τσακίρη, (υπεύθυνη του χορευτικού μας) ,Μαργαρίτα Χατζηβασίλη, Άννα Κακομανώλη και Λίνο Στρατιώτη για την σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν για την επιτυχία του χορευτικού μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Από το Δ.Σ. μας παρευρέθηκαν οι Μίνος Κομνηνός, Αιμ. Μαργαρίτη, Άννα Δημητρίου, Βας. Κακομανώλης, Άγγ. Γλύτση, Μαρία Τσακίρη, Χάρης Βάλλας, Γιώργος Καταχανάς, Φωτεινή Σακέλλη ,Άννα Καραγιαννάκη και Αντώνης Αράπης.

φωτογραφία Μιχάλης Πάου facebook

29.3.2023

Καρπαθιακά Νέα