Το ευχαριστώ των "Φίλων Ζώων Καρπάθου" στην Mia και τη Lara. Οι εθελόντριες ταξίδεψαν από τη Γερμανία στην Κάρπαθο!

Το ευχαριστώ των "Φίλων Ζώων Καρπάθου" στην Mia και τη Lara. Οι εθελόντριες ταξίδεψαν από τη Γερμανία στην Κάρπαθο!

Τα περιστατικά που έχουμε αναλάβει εδώ και ένα χρόνο είναι εκατοντάδες. Τα περισσότερα ζώα που έχουμε δώσει για υιοθεσία είναι σκυλάκια και αυτό συνεπάγεται πολύ περισσότερη δουλειά καθώς τα σκυλάκια απαιτούν περισσότερη φροντίδα με καθημερινές βόλτες κτλ.

Τα περισσότερα ζώα που έχουμε αναλάβει οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου και που τους έχουμε βρει υιοθεσίες είναι ζώα βασανισμένα. Αλυσοδεμένα για χρόνια, άρρωστα, κακοποιημένα.

Ενώ λαμβάνουν άψογη κτηνιατρική φροντίδα χάρη στις δωρεές σας και παίρνουν απεριόριστη αγάπη από εμας, πολλά από αυτά περνούν ώρες δεμένα, ή σε αυλές όσο τα φιλοξενούμε γιατί δεν έχουμε χώρο καθώς είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι ανοίγουμε τα σπίτια μας για φιλοξενίες.

Γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των λιγοστών μας εθελοντών δύο υπέροχες νέες γυναίκες από την Γερμανία, η Μία και η Λάρα πήραν την απόφαση να έρθουν να βοηθήσουν στον αγώνα μας το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Επέλεξαν την ομάδα μας και ήρθαν ως εθελόντριες στο νησί. Και η βοήθεια που προσέφεραν στα αδέσποτα ήταν ανεκτίμητη!
Φιλοξένησαν στο διαμέρισμα τους δύο σκυλάκια μας τα οποία για πρώτη φορά κοιμήθηκαν μέσα σε σπίτι και σε αφράτα κρεβατάκια.
Τα επανακοινωνικοποίησαν, τα έκαναν μεγάλες βόλτες στις παραλίες, τους παρείχαν αυξημένη φροντίδα όσο ανάρρωναν από την στείρωση που κάναμε και στα δύο
Φρόντιζαν και τάιζαν αδέσποτες γάτες σε διάφορα σημεία τα οποία έχουμε αναλάβει
Πήγαν περιστατικά στους κτηνιάτρους.
Φεύγοντας είχαν εξασφαλίσει φιλοξενία και για τα δυο μας σκυλάκια στο Μόναχο και έτσι στήσαμε επιχείρηση μεταφοράς τους στην Γερμανία και με συνδιασμό πτήσεων ταξίδεψαν μαζί με τα κορίτσια!
Με μεγάλο οικονομικό κόστος και αγωνία τα καταφέραμε!
Και τα δυο μας σκυλάκια υιοθετήθηκαν, θα ζουν σαν βασιλιάδες στο Μόναχο και τις ιστορίες του καθενός θα τις αναρτήσουμε σύντομα!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι οικογένειες και των δύο αυτών καταπληκτικών κοριτσιών έκαναν μεγάλες οικονομικές δωρεές τις τάξεως των 500 και 650 ευρώ έκαστη οικογένεια με τα οποία καταφέραμε να καλύψουμε μεγάλο μέρος των αναγκών μας όλους αυτούς τους μήνες!

Δυο νέες γυναίκες που μόλις τελείωσαν το σχολείο και λίγο πριν ξεκινήσουν τις σπουδές τους αποφάσισαν να αφιερώσουν χρόνο από το καλοκαίρι τους ταξιδεύοντας στην Ελλάδα για να προσφέρουν όλο τους τον χρόνο στους πιο αδύναμους φίλους μας είναι ένα παράδειγμα για όλους μας!

Είμαστε ευγνώμονες για όλη τους την βοήθεια, είμαστε περήφανοι για εκείνες και για την ανατροφή που έλαβαν από τις εξαιρετικές οικογένειες τους.