Ο φωτογράφος Βασίλης Λιάππης λατρεύει την Κάρπαθο και αφιερώνει βραβευμένες φωτογραφίες στη γιαγιά του

Ο φωτογράφος Βασίλης Λιάππης λατρεύει την Κάρπαθο και αφιερώνει βραβευμένες φωτογραφίες στη γιαγιά του

“Νομίζω ότι το σύμπαν έχει μια πολύ περίεργη αίσθηση του χιούμορ. Κάθε φορά που χάνω κάποιον που αγαπώ, λαμβάνω ένα βραβείο. Μήπως επειδή θέλει να το αφιερώσω σε αυτό το άτομο; Δεν ξέρω και δεν πειράζει. Είναι αυτό που είναι…”

Η γιαγιά του Βασίλη Λιάππη, η οποία πρόσφατα “έφυγε”, ονομαζόταν Ευδοκία Βασιλειάδη-Καλογιάννη με καταγωγή από την Αρκάσα Καρπάθου.

“Το αφιερώνω λοιπόν στην αγαπημένη μου γιαγιά. Ο πιο δυνατός, πιο ήσυχος και ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Πάντα σε έκανα να γελάς, ελπίζω πραγματικά αυτός να είναι ένας τελευταίος λόγος για να χαμογελάς…

2 από τις εικόνες μου είναι οι νικήτριες φωτογραφίες για το Winter Award 2022 από τα IGHA International Golden Heart Awards.

Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια σας.”

Οι βραβευμένες φωτογραφίες του Βασίλη Λιάππη

Ο Βασίλης Λιάππης είναι φωτογράφος 20 χρόνια περίπου. Τα 7 τελευταία έχει επικεντρωθεί στη δημιουργική φωτογραφία γάμου. Η καταγωγή του είναι απ’την Κάρπαθο, συγκεκριμένα από Αρκάσα και Μενετές. Αγαπά το νησιώτικο τοπίο και το φως που προσφέρει, και στόχος του είναι να αναδείξει, εκτός απ’τα συναισθήματα της ημέρας, το φυσικό περιβάλλον που περικλείει μια τέτοια ημέρα.

Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται με τη φωτογραφία τοπίου. Φωτογραφίες του έχουν λάβει βραβεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και έχουν συμπεριληφθεί σε διάφορα διεθνή περιοδικά Fine art.

Στόχος ζωής τα τελευταία χρόνια, να εγκαταλείψει την Αθήνα και να έχει ως έδρα  το νησί καταγωγής, το οποίο και θεωρεί “σπίτι” του, πηγή έμπνευσης και δύναμης. Επιθυμία του είναι η ανάδειξη της κομψή ομορφιά του, αυτή που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι και η φύση.

www.vasilisliappisphotography.com   https://www.instagram.com/2p_weddings/

Οι φωτογραφίες που έλαβαν το συγκεκριμένο βραβείο, είναι τραβηγμένες από ένα γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Κάρπαθο, το 2019. Συνεργάτης βιντεογράφος, ο επίσης βραβευμένος διεθνώς, Κώστας Πέτσας. https://cinemaofpoetry.com/

και το link απ το βίντεο εδώ https://www.love4weddings.gr/lovely-wedding-video-karpathos/