Ιωάννης Χαλκιάς: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υποστηριχθεί το Νοσοκομείο από τον Δήμο Καρπάθου

Ιωάννης Χαλκιάς: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υποστηριχθεί το Νοσοκομείο από τον Δήμο Καρπάθου

Όπως όλους μας, με απασχολεί και εμένα το κομμάτι της υγείας στο νησί μας, και ιδιαιτέρως τώρα που έγινα πατέρας. Όμως, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να υποστηριχθεί το νοσοκομείο μας από τον Δήμο.

Στηριζόμενοι στον τουρισμό πρέπει να μελετάμε τις εξελίξεις που τρέχουν σε αυτόν τον τομέα, όσο εμείς επαναπαυόμαστε. Η Κέρκυρα σημειώνει αρνητική φυσική κίνηση και οι κριτικές για την Ρόδο από το συνέδριο του DWP που επισκέφτηκε το νησί δεν ήταν οι θετικότερες. Οι τουρίστες δεν αρκούνται πλέον στα τρία S (sea, sun, sand) αλλά ζητούν ουσιαστικές υποδομές και υπηρεσίες από τα μέρη που θα επισκεφθούν.

Τα μέλη της παράταξής μας, μαζί με τον κ.Φελλουζή, επισκεφθήκαμε χθες το νοσοκομείο Καρπάθου για να ενημερωθούμε για τις ανάγκες του νοσοκομείου μας, επειδή γνωρίζουμε τον κεντρικό ρόλο που έχει πλέον ένα άρτια στελεχωμένο νοσοκομείο στο κομμάτι της υγείας αλλά και της οικονομίας ενός νησιού.

Προετοιμαζόμαστε ώστε την επόμενη ημέρα να είμαστε δίπλα στο νοσηλευτικό προσωπικό και την διοίκηση, με τις λύσεις και την ενέργεια που θα επιτρέψουν την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου μας.

21.6.2023

Καρπαθιακα Νέα