Ο Βασίλης Βασιλαράκης έτρεξε στον Καλλιγώνιο δρόμο στην Λευκάδα! Κάλεσμα για το 1ο RUN Karpathos

Ο Βασίλης Βασιλαράκης έτρεξε στον Καλλιγώνιο δρόμο στην Λευκάδα! Κάλεσμα για το 1ο RUN Karpathos

Σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών, (480 αθλητές), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, ο 1ος Καλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος δρόμος που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιγωνίου στη Λευκάδα και με συμμετοχή από Κάρπαθο!

Ο Καρπάθιος αθλητής Βασίλης Βασιλαράκης έτρεξε τα 9 χλμ και τερμάτησε 7ος με χρόνο 38.57.

Οι διαδρομές ήταν οι εξής: αγώνας 600μ των Special Olympics, Παιδικός αγώνας 1000μ., Ημιμαραθώνιος 21χλμ. και δρόμος 9 χλμ.. Είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται η εκδήλωση που φέτος εμπλουτίστηκε με δυο νέες διαδρομές.

Τόσο η διαδρομή των Special Olympics όσο και ο παιδικός αγώνας συγκέντρωσαν πλήθος συμμετεχόντων. Ο παιδικός αγώνας ήταν κανονικό πανηγύρι αφού πολλά παιδιά συνοδεύονταν από τους γονείς του και τα μωρά έτρεξαν σε καροτσάκια.

Ο Βασίλης βασιλαράκης απευθύνει κάλεσμα σε όλους να έρθουν στην Κάρπαθο και να τρέξουν στο 1ο run Karpathos που διοργανώνει ο Γ.Α.Σ. Μενετών, το Επαρχείο και οι εθελοντές!  Ενώ για το 2024 ο Καρπάθιος αθλητής προτείνει να ενσωματωθούν όλα τα σωματεία και οι Αθλητικές Ενώσεις και ο αγώνας δρόμοτ για να γίνει θεσμός για την Κάρπαθο.

27.3.2023

Με στοιχεία από aromalefkadas.gr