Αυλαία για το εξαιρετικό 1ο Kasos Jazz Festival!

Αυλαία για το εξαιρετικό 1ο Kasos Jazz Festival!

Εχθές έριξε αυλαία το πρώτο Kasos Jazz Festival. Το φεστιβάλ προσέφερε στο κοινό τέσσερις μοναδικές συναυλιακές εμπειρίες.

Οι καλλιτέχνες υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την συμμετοχής σ’ ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε από την αγάπη των συντελεστών που βοήθησαν για να πραγματοποίηση του φεστιβάλ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που έτρεξες για την παραγωγή ενός μοναδικού μουσικού γεγονότος που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νησί μας. Οι καλλιτέχνες μοιράστηκαν με το κοινό μελωδίες που ακόμα ηχούν στο λιμανάκι της Μπούκας.

Στο λιμανάκι της Μπούκας στο οποίο άνοιξε η Τάνια Γιαννούλη στις 8 Αυγούστου παρουσιάζοντας σε πρώτη πανελλήνια το νέο της άλμπουμ Solo σ’ ένα μοναδικών ηχοχρωμάτων όπου ο ήχος του πιάνου μετατρέπεται πότε σε μπάσο πότε σε άρπα.

Στην συνέχεια στις 5 Σεπτεμβρίου η soprano sax Μελίνα Παξινού με το κουαρτέτο της πλημμύρισε το λιμανάκι με τους ήχους του σαξοφώνου της δίνοντας την σκυτάλη στο βιολονίστα Μιχάλη Καταχανά με τους Samebito σ’ ένα ταξίδι μελωδικότητας και αυτοσχεδιασμού!

Στις 6 Σεπτεμβρίου έπεσε η αυλαία του Kasos Jazz Festival με τον Πέτρο Κλαμπάνη στα πλαίσια της παρουσίας του νέο του άλμπουμ Tora Collective Live με την συμμετοχή της Αρετής Κετιμέ και του Θωμά Μελετέα σε μια μουσική συνάντηση της παράδοσης με την jazz!

Η μουσική αποτελεί τον καλύτερο εκφραστή των συναισθημάτων που φέρει ο άνθρωπος μέσα του!

Εις το επανιδείν
Kasos Jazz Festival
8.9.2023
Καρπαθιακά Νέα