Κάρπαθος- 5 κουκλάκια ψάχνουν νέους... γονείς!

Κάρπαθος- 5 κουκλάκια ψάχνουν νέους... γονείς!
Πέντε σκυλάκια γέννησε η πανέμορφη Μπέλλα κι εμείς, οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου, σηκώσαμε μανίκια κι αφήσαμε παλι στην άκρη τις υποχρεώσεις μας, τρέξαμε και αναλάβαμε να τα φροντίσουμε και σε όλα να βρούμε άξιο σπιτικό.
Η μητέρα των κουταβιών η Μπέλα δίδεται και αυτή για υιοθεσία.
Είναι υγιής αν και έχει ταλαιπωρηθεί. Την πήγαμε αμέσως για στείρωση καθώς μάθαμε ότι είχε κάνει πάρα πολλές γέννες σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τις κάναμε εξετάσεις αίματος, είναι καθαρή από λεισμανίωση και ερλιχίωση!
Την περιθάλπουμε και της χορηγούμε βιταμίνες με καθοδήγηση από την κτηνίατρο.
Η Μπέλλα έρχεται να προστεθεί σε ένα σερί πολλών ζώων με εμφανή τη παραμέληση – εγκατάλειψη που είχαμε στο νησί τις τελευταίες ημέρες.
Είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα και εκλιπαρούμε για τη βοήθεια σας, από τον Δήμο του νησιού δεν έχουμε απολύτως καμιά βοήθεια,
Ψάχνουμε σπιτικό για τα σκυλιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, όλη μέρα μιλάμε στα τηλέφωνα και αλληλογραφούμε, τα φιλοξενούμε, παράλληλα τα φροντίζουμε, τρέχουμε στους κτηνιάτρους και μέσα από μια τιτάνια προσπάθεια προσπαθούμε να βρούμε συνοδούς για να ταξιδέψουν στους ανθρώπους που θα τα αγκαλιάσουν με αιώνια αγάπη.
Αυτές τις άγιες ημέρες που έρχονται βοηθήστε να βρούνε μια ζεστή αγκαλιά, βοηθήστε μας με φιλοξενίες καθώς δεν υπάρχει καταφύγιο στο νησί, κάντε μας δωρεές για να συνεχίσουμε να τα βοηθάμε!💞