Κουβέντα δεν ακούσαμε για το θέμα του Στρατοπέδου Καρπάθου και την "Επιστολή διαμαρτυρίας των φαντάρων"

Κουβέντα δεν ακούσαμε για το θέμα του Στρατοπέδου Καρπάθου και την "Επιστολή διαμαρτυρίας των φαντάρων"

Χθες βρέθηκε και τίμησε τον ήρωα πιλότο Κώστα Ηλιακή ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο κ. Χαρδαλιάς έμεινε αρκετές ώρες στην Κάρπαθο και μάλιστα στάθηκε και στο Δημαρχείο και είχε σύντομη συζήτηση με τους Αντιδημάρχους, τον εντεταλμένο Σύμβουλο και τον δήμαρχο Καρπάθου.Μάλιστα ο κ. Νισύριος ήταν εκείνος που τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο του Αφιάρτη.

Πολλά πληροφορηθήκαμε για τις ανοιχτές κουβέντες που έγιναν στο δημαρχείο, ειπώθηκε το θέμα του κορονοϊού, των δασικών χαρτών, ακόμη και το θέμα των 5 της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ! Το μόνο που δεν ακούσαμε, που είναι κοντά και στην αρμοδιότητα του υφυπουργού είναι το σοβαρό θέμα της επιστολής των φαντάρων για τις συνθήκες στο στρατόπεδο της Καρπάθου.

Αυτά που γράφουν οι φαντάροι είναι αλήθεια ή ψέματα; κι αν πρόκειται για μύθους γιατί κανείς δεν τα διαψεύδει μόνο αφήνουν την εικόνα να αμαυρώνει το νησί; Προφανώς και κανένας δεν ήθελε να στεναχωρήσει τον κ. Χαρδαλιά, άλλωστε για τους περισσότερους στη διοίκηση του Δήμου και του Επαρχείου, η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα τους.

Ακόμη ένα θέμα, αφού όλα τα είπαν δεν έλεγαν και μια κουβέντα για το πλοίο της γραμμής! Τι θα τους κόστιζε άραγε; άλλωστε δεν είναι αρμοδιότητα του κ. Χαρδαλιά! Όσο για τους βουλευτές που βρέθηκαν στην Κάρπαθο περιμένουμε τις δικές τους αντιδράσεις για το ζήτημα της άγονης γραμμής. Αν βέβαια υπάρξουν φωνές και αντιδράσεις από τους βουλευτές της Περιφέρειας για αυτό το θέμα.

Μανώλης Δημελλάς

Καρπαθιακά Νέα