Σε τιμητική εκδήλωση, επετείου μνήμης του Γεωργίου Ν. Παπανικολάου, συμμετέχει ο Θεοδόσης Πελεγρίνης

Σε τιμητική εκδήλωση, επετείου μνήμης του Γεωργίου Ν. Παπανικολάου, συμμετέχει ο Θεοδόσης Πελεγρίνης

Τιμώντας την επέτειο μνήμης για τα 60 χρόνια από το θάνατο του Γεωργίου Ν. Παπανικολάου  το Πολιτιστικό Σωματείο Φίλων του Ινστιτούτου Παπανικολάου “ΙΠΠΟΚΛΗΣ” και ο Κώστας Καρτελιάς διοργανώνουν εκδήλωση υπό την αιγίδα του Προέδρου της πόλεως της Κύμης, γενέτειρας του Γ.Ν Παπανικολάου, κου. Άγγελου Μαργέλη.

Η εκδήλωση – συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Κύμη Palace (Παραλία Κύμης Ευβοίας), την Παρασκευή 29 Απριλίου και ώρα 7: 00μ.μ με θέμα “Η  Αξία του Ανθρώπου”.

Στο πάνελ της συζήτησης, με συντονιστή τον Δημοσιογράφο κ. Γιάννη Τριάντη, θα συνομιλήσουν ο π. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και Καθηγητής Συνταγματικού δικαίου κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο π. Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για το κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, κρίνεται απαραίτητη η κράτηση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Κίκη Παπακωνσταντίνου, στο mail hippoklis@gmail.com  και στο τηλέφωνο 6932401899