Ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού από τον Σύλλογο Δωδεκανήσιων Νέων

Ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού από τον Σύλλογο Δωδεκανήσιων Νέων

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020 ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού από τον Σύλλογο Απανταχού Δωδεκανήσιων Νέων στη Δωδεκανησιακή Εστία (Υψηλάντου 143, Πειραιάς).
Στα δύο ολιγομελή τμήματά τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες προστασίας και πρόληψης κατά του ιού και οι συμμετέχοντες  πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα με χορό και καλή παρέα!

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ από το χοροδιδάσκαλο κ. Σταύρο Καρλή και θα περιλαμβάνουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. Ώρες μαθημάτων : 19:30′ με 20:30′

Όσα μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν με το συμβολικό πόσο των 5€/μήνα.

Ο Σύλλογος Δωδεκανήσιων Νέων επισημαίνει:

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους μας πάνω απ’ όλα βάζουμε το κοινωνικό καλό και τη δημόσια υγεία. Για το λόγο αυτό εκ μέρους του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με το χοροδιδάσκαλο και την Ομοσπονδία Δωδ/κων Σωματείων, πάντα με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θεσπίζονται τα ακόλουθα μέτρα για την είσοδο, την έξοδο και την παραμονή στο χώρο της Εστίας:
1. Πλήρης καθαρισμός και αερισμός της αίθουσας πριν και μετά το πέρας του μαθήματος.
2. Αυστηρά γκρουπ 10 ατόμων στο μάθημα. Σε περίπτωση παραπάνω ατόμων θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με το χοροδιδάσκαλο κι άλλο τμήμα.
3. Υποδοχή στην αίθουσα από 20 λεπτά πριν την ώρα του μαθήματος.
4. Είσοδος και έξοδος από το χώρο του μαθήματος με χρήση μάσκας.
5. Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στην αίθουσα.
6. Καταγραφή των συμμετεχόντων της ημέρας για ορθή ιχνηλάτιση σε περίπτωση κρούσματος.
7. Σχολαστικό πλύσιμο χεριών με σαπούνι και αντισηπτικό πριν και μετά το μάθημα.
8. Την ώρα του μαθήματος δεν απαιτείται χρήση μάσκας.
9. Οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται σε μαρκαρισμένα σημεία και την ώρα της εκμάθησης θα μεταβαίνουν από το ένα σημείο στο άλλο μέσω του χορού.
10. Σε περίπτωση που χρειαστεί πιάσιμο και επαφή θα γίνεται με χειροπετσέτες μίας χρήσης.

Περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχθούμε για δεύτερη χρονιά στα μαθήματα παραδοσιακών χορών και να αποδείξουμε πως η Νεολαία της Δωδεκανήσου, με ευθύνη και ενσυναίσθηση συνεχίζει τις δραστηριότητες της για τη διατήρηση των παραδόσεων μας.