Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Πηγαδίων ετοιμάζουν θεατρική παράσταση

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Πηγαδίων ετοιμάζουν θεατρική παράσταση

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο “Η εφηβεία από το Α ως το Ω” οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης του Γυμνασίου μας συμμετέχουν φέτος ενεργά στη διοργάνωση μιας θεατρικής παράστασης από το μηδέν.

Τα παιδιά με αφορμή την προετοιμασία του θεατρικού έργου “Η άλφαβήτα της εφηβείας”, διασκευής του ομώνυμου λογοτεχνικού βιβλίου της Μάγιας Δεληβοριά, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία στην προετοιμασία και παρουσίαση μιας θεατρικής παράστασης, να καλλιεργήσουν δεξιότητες συνεργασίας και ομαδικότητας, αλλά και να επικοινωνήσουν τα έντονα συναισθήματα που βιώνουν ως έφηβοι.

Οι συναντήσεις της ομάδας ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και οι πρόβες θα ολοκληρωθούν τον Μάιο οπότε και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του θεατρικού στο κοινό, συμμαθητές, καθηγητές, γονείς και φίλους.

Συντονίστρια του προγράμματος είναι η εκπαιδευτικός Ανδρομάχη Καζάρα, Φιλόλογος και  συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί Σοφία Χαροκόπου, Φωτεινή Λύκου, Χρυσούλα Χατζησπύρου και Αλίκη Μανδηλαρά.

πηγή: https://blogs.sch.gr/gympigad/