Μετράμε πιθανούς υποψήφιους για τη θέση του Δημάρχου Καρπάθου!

Μετράμε πιθανούς υποψήφιους για τη θέση του Δημάρχου Καρπάθου!

 

Στην Κάρπαθο ο χορός των υποψηφίων άνοιξε νωρίς, από τον περασμένο χειμώνα ακούγεται το ενδιαφέρον ντόπιου επιχειρηματία για τη θέση. Όμως φαίνεται ότι δεν είναι μονάχα ο επιχειρηματίας που φλερτάρει με την ιδέα! Ακούγονται κι άλλα ονόματα, επιστημόνων, αλλά και ανθρώπων με πολύ πείρα στα αυτοδιοικητικά, να μπαίνουν μπροστά. Μια προϋπόθεση φαίνεται να κυριαρχεί στις κουβέντες τους. Ομόνοια και συνεργασία με νέες και παλιές δυνάμεις του νησιού.

Μέσα στο καλοκαίρι ακούγαμε για το σχηματισμό μιας παράταξη, όμως αυτό το «όλοι μαζί» είναι κάτι που δεν φαίνεται να προχωρά, αφού δεν ταιριάζουν οι θέσεις και οι απόψεις για τη διακυβέρνηση της Καρπάθου (σκόπιμα δεν αναφέρω πολιτικές γραμμές). Πάντως η παρατεταμένη κρίση, στην παράταξη του δημάρχου, έδωσε τροφή στα καφενεία κι ίσως τα ονόματα που ακούμε να μην είναι παρά επιθυμίες των ψηφοφόρων. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιοι από τα γνώριμα ή νέα πρόσωπα τελικά θα θελήσουν να προχωρήσουν μπροστά.

Πάντως εκείνοι που έχουν σκοπό να διεκδικήσουν τη ψήφο του Καρπάθιου, τόσο για τη σημερινή κρίση που μαστίζει το Δήμο, αλλά και στα μεγάλα θέματα, που αντιμετωπίζει το νησί θα έπρεπε ήδη να είχαν πάρει ανοιχτά θέση.