Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής SWS ΛΣ-ΕΛΑΚΤ 2021

Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής SWS ΛΣ-ΕΛΑΚΤ 2021

Η Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό SAFE WATER SPORTS, κατόπιν έγκρισης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων/Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης/Τμήμα Β’, προκηρύσσει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

O διαγωνισμός αφορά μαθητές Δημοτικών Σχολείων με τίτλο «Κανόνες για την ασφάλεια στη θάλασσα και την παραλία» για το σχολικό έτος 2020-2021.

Ο διαγωνισμός αφορά στην δημιουργία ζωγραφικών έργων από μαθητές δημοτικών σχολείων στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για το θέμα της ασφάλειας στη θάλασσα, την παραλία και τα θαλάσσια μέσα αναψυχής. Βασικός σκοπός και επιδίωξη του διαγωνισμού αυτού είναι, μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας, να αντιληφθούν τα παιδιά τους κινδύνους στην παραλία και τη θάλασσα, όταν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Τα έργα των μαθητών/τριών κάθε σχολείου θα αποσταλούν ταχυδρομικά, ως ενιαία αποστολή με μέριμνα των Διευθυντών των σχολείων έως 30 Ιουνίου 2021 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση:
Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,
Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής
Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας,
Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Τ.Κ.: 18510, Πειραιάς

με την ένδειξη:
Προς:  Οργανωτική Επιτροπή Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με θέμα «Κανόνες για την ασφάλεια στη θάλασσα και την παραλία».
Τα αποτελέσματα από την αξιολόγηση των έργων θα ανακοινωθούν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021 στο διαδικτυακό τόπο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. http://www.hcg.gr/ 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:
Προκήρυξη Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής
Γνωμοδότηση έγκρισης υλοποίησης
Ερωτηματολόγιο αποτίμησης Διαγωνισμού Ζωγραφικής & Υπεύθυνη δήλωση Γονέα

Πατήστε εδώ για να τα δείτε παλαιότερο διαγωνισμό ζωγραφικής.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οποιαδήποτε βοήθεια είμαστε στη διάθεσή σας. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 8029428 (κα. Ελίζα Καραμπετιάν-Νικοτιάν), καθώς και στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 213 137 1328 και 213 137 4651.