Προς καρατόμηση ο προϊστάμενος του τομέα Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου;

Προς καρατόμηση ο προϊστάμενος του τομέα Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι οποίες φτάνουν στα Καρπαθιακά Νέα, αναφέρουν ότι ετοιμάζεται καρατόμηση του προϊσταμένου του τμήματος περιβάλλοντος για…αδιευκρίνιστους λόγους!

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος θεωρείται  «δεξί χέρι» του Δημάρχου Καρπάθου τουλάχιστον για τα τελευταία χρόνια.

Μοναδικό θέμα, που υπήρχε ανοιχτό αυτή τη στιγμή, στο τμήμα Περιβάλλοντος είναι η «Μελέτη της ανάθεσης πλύσης των αστικών κάδων» η οποία και επρόκειτο να εκπονηθεί από τον εν λόγο προϊστάμενο, μετά από σχετική απόφαση της οικονομικής επιτροπής. Συνεπώς εικάζεται ότι λόγω αυτής της υπόθεσης και του αποτελέσματος που είχε η εισήγηση του, φέρνουν τα πράγματα άνω-κάτω και οδηγούν στην άμεση απομάκρυνση του από την θέση αυτή.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι την θέση του κ. Σακελλιαδη θα αναλάβει εκλεκτός υπάλληλος-συνεργάτης του  Δημάρχου Καρπάθου!

Απομένει να αποδειχθεί εάν οι πληροφορίες αυτές έχουν κάποια βάση και εάν θα επιβεβαιωθούν τις αμέσως επόμενες ώρες και ημέρες! Πάντως πρέπει να γράψουμε ότι για το θέμα του πλυσίμου των κάδων ήδη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσέρκης έχει κάνει αναφορά για τα χρηματικά ποσά θεωρόντας τα υπερβολικά. Ενώ από κύκλους της διοίκησης του Δήμου Καρπάθου είχε αναφερθεί ότι στην Οικονομική Επιτροπή έγινε λόγος για χρήματα που υπήρχαν στους κωδικούς και όχι για το τελικό ποσό που θα έδινε ο δήμος στον ιδιώτη. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσέρκης είχε αναφέρει ότι για να πλυθούν μόνο οι κάδοι της Ολύμπου ο Δήμος θα διέθετε το ποσό των…15.000 ευρώ!

4.10.2022

Πηγή Καρπαθιακά Νέα