Συναυλία-Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Δημήτρη Κανέλλο ετοιμάζει ο Δήμος Καρπάθου!!

Συναυλία-Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Δημήτρη Κανέλλο ετοιμάζει ο Δήμος Καρπάθου!!

Ο δήμος Καρπάθου ετοιμάζει στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων ετοιμάζει αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη και στα έργα του και οργανώνει για την Τετάρτη 17 Ιουλίου συναυλία στο Ποσειδώνιο Αμφιθέατρο του συμπατριώτη μας τραγουδιστή Δημήτρη Κανέλλου!

Η μητέρα του Δημήτρη Κανέλλου είναι η Βικτωρία Κοσμαδάκη με καταγωγή από τις Μενετές Καρπάθου! Μάλιστα τα παιδικά της χρόνια πέρασε μια στο χωριό και μια στη Σιτάρενα. Παππούς και γιαγιά του Δημήτρη, ο Μιχάλης και η Ευδοξία Κοσμαδάκη.

Ο πολύ γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Κάρπαθο, η οικογένεια του μάλιστα έχει σπίτι στις Μενετές και εκεί έχει περάσει αρκετά καλοκαίρια! Μάλιστα όταν μιλά για την Κάρπαθο την ντύνει με τα πιο όμορφα επίθετα κι όπως χαρακτηριστικά μας έχει πει:

«Έχουμε ένα σπιτάκι ψηλά στις Μενετές. Όμορφο νησί, καλοί άνθρωποι, υπέροχες αναμνήσεις. Μα ποιος είναι εκείνος που θα γνωρίσει την Κάρπαθο και δεν θα τη λατρέψει;»

Τραγούδι με τον Θάνο Μικρούτσικο

Η σχετική απόφαση του δήμου Καρπάθου αναφέρει: Εγκρίνουμε τη δαπάνη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 32 Ν.4412/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ
ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΣΤΙΣ 17/7/2024 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ και διαθέτουμε πίστωση ύψους ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ( 14.260,00 ) Ευρώ, για την πληρωμή της δαπάνης σε βάρος του Κ.Α. 15.6471 του
Προϋπολογισμού του ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ, οικον. έτους 2024.

13.6.2024

Καρπαθιακα Νέα