Αθρόα συμμετοχή στην όμορφη εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου

Αθρόα συμμετοχή στην όμορφη εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου

Το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Lazaro Restaurant 1971», η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μηνάς Αλ. Αλεξιάδης, ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ, ο Δημοσθένης Δασκαλάκης, Καθηγητής ΕΚΠΑ, ο Αλέξανδρος Καμαράτος, Αντιδήμαρχος Πειραιά, Διευθυντής Τζανείου Νοσοκομείου, ο Νικόλαος Καλής, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μενετών Καρπάθου, ο Γεώργιος Ιωαννίδης, Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μενετών Καρπάθου, ο Ιωάννης Καραϊτιανός, Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων, Παναγιώτα Εμμανουηλίδη-Σακελλαρίδη, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αρκασιωτών Αττικής, Παναγιώτα Νικητιάδη, Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσοχωριτών Αττικής, η Καλλιρρόη Γεωργίου – Μανωλάκη, εκδότρια της εφημερίδας “ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ και ο Ιωάννης Διακονής, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου «η 5η Οκτωβρίου 1944» Μόντρεαλ Καναδά.

Επειδή δεν μπόρεσαν να παραστούν, απέστειλαν το χαιρετισμό τους γραπτώς, ο Υπουργός Εξωτερικών και Καθηγητής ΕΚΠΑ Γεώργιος Γεραπετρίτης ο Βουλευτής και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μάνος Κόνσολας και ο Βουλευτής Πειραιώς και Νήσων Κωνσταντίνος Κατσαφάδος.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής Ειρήνη Μαρή, ευχαριστώντας τα μέλη του συλλόγου για την αθρόα προσέλευσή τους, την αγάπη και τη στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο και τους ευχήθηκε ο Νέος Χρόνος 2024 να είναι γεμάτος με Υγεία, Προόδους και Ειρήνη.

Στη συνέχεια, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Φωτεινή Χαλκιά, εκφώνησε τους επιτυχοντες και όλα τα μέλη του Δ.Σ. απένειμαν τιμητικά διπλώματα στους συγχωριανούς μας που εισήχθησαν στα ΑΕΙ της χώρας ή έλαβαν το πτυχίο τους από αυτά, τα έτη 2022 και 2023.

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Μιχάλη Λιτό. Την Βασιλόπιτα προσέφερε η Λίτσα Διακονή, μέλος του Δ.Σ..

Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν το Σύλλογο για την όμορφη βραδιά και δήλωσαν παρόντες σε κάθε εκδήλωσή μας για τη συνέχιση του έργου μας.

Σύλλογος Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής

Καλή Χρονιά!
Δελτίο τύπου

14.2.2024

Καρπαθιακά Νέα