"Τα Δωδεκάνησα στην Εθνεγερσία" - 7 ημέρες/14 Διαλέξεις από τον Σύλλογο Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων

"Τα Δωδεκάνησα στην Εθνεγερσία" - 7 ημέρες/14 Διαλέξεις από τον Σύλλογο Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

Ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, τιμά την Ιστορία του Έθνους μας και πιο συγκεκριμένα της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Δωδεκανήσου, και σας προσκαλεί σε μια σειρά ομιλιών, με τίτλο

”Τα Δωδεκάνησα στην Εθνεγερσία”,

που έχουν ως στόχο να αναδείξουν τη συμβολή της στην Ελληνική Επανάσταση. Δεκατέσσερις διακεκριμένες προσωπικότητες των Γραμμάτων θα αποτελέσουν τους εισηγητές των διαλέξεων μας.

Η σειρά εκδηλώσεων του Συλλόγου μας πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας (Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού) και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς.

Οι επτά ημέρες διαλέξεων θα λάβουν χώρα από την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 και κάθε Κυριακή (εκτός της Κυριακής του Πάσχα) έως και τις 23 Μαΐου 2021 και θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω της πλατφόρμας ZOOΜ, του καναλιού του Συλλόγου μας στο YouTube, καθώς και από τη σελίδα του Συλλόγου μας στο Facebook. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ημέρες των διαλέξεων στις φωτογραφίες.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποια διάλεξη, ώστε να λάβετε εγκαίρως το σύνδεσμο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Εναλλακτικά, μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου μας.

Δελτίο Τύπου/Πρόσκληση