Ένας καλοκαιρινός γάμος στην Κάρπαθο με τα μάτια του Βασίλη Λιάππη

Ένας καλοκαιρινός γάμος στην Κάρπαθο με τα μάτια του Βασίλη Λιάππη

Μεταφερόμαστε στην όμορφη Kάρπαθο όπου ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου. «Η αγάπη του ενός για τον άλλο, που βίωσα σαν μάρτυρας όλο αυτό το διάστημα, είναι απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις που ένας φωτογράφος έχει τη χαρά και τιμή να αποθανατίσει», μοιράζεται μαζί μας ο φωτογράφος τους και δεν χωράει καμιά αμφιβολία πως η πιο κάτω συλλογή φωτογραφιών ξεχειλίζει από έντονα συναισθήματα. Το όμορφο ζευγάρι γυρνάει πίσω εκεί στην παραλία της Καρπάθου όπου έγινε η πρόταση γάμου για να ενωθεί για πάντα με έναν γάμο που έχει μαγευτική θέα από το γαλάζιο της θάλασσας συνδυάζοντας έντονα ελληνικά στοιχεία στη διακόσμηση. Η ρομαντική τελετή του γάμου τους εμπλουτίστηκε με μπουκετάκια από ελιά και λευκά τριαντάφυλλα και η νύφη κατέφθασε φορώντας ένα αέρινο off the shoulder νυφικό φόρεμα με δαντελένιο μπούστο και μια υπέροχη τούλινη φούστα. Ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι σε ένα παραθαλάσσιο venue όπου γιόρτασαν το μεγάλο γεγονός μαζί με φίλους και εμείς σας αφήνουμε να απολαύσετε όλα τα highlights αυτού του γάμου μέσα από την υπέροχη φωτογραφική ματιά του Vasilis Liappis Photography!

Captured by Vasilis Liappis Photography.

summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_01
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_02
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_03
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_04
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_05
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_06
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_07
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_08
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_09

H νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Πραγματοποιήσαμε έναν καλοκαιρινό γάμο στην Κάρπαθο. Η γνωριμία μας έγινε στην Βιέννη σε ένα νυκτερινό κέντρο διασκέδασης όπου μιλήσαμε για πρώτη φορά. Η πρόταση γάμου έγινε σε μια παραλία της Καρπάθου, εκεί όπου περίπου ένα χρόνο αργότερα πραγματοποιήσαμε και το γάμο μας. Φορούσα ένα strapless carmen style νυφικό φόρεμα με δαντέλα. Ήταν άκρως ρομαντικό

summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_10
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_11

«Επιλέξαμε ένα λιτό στυλ διακόσμησης, το οποίο ταίριαζε απόλυτα στην φυσική ομορφιά του ελληνικού νησιού, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Εμπλουτίσαμε το χώρο με λευκά άνθη και φύλλα ελιάς με κυρίαρχα χρώματα στη διακόσμηση το λευκό και το πράσινο. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα και αυτό αποτυπωνόταν τέλεια στις επιλογές μας στη διακόσμηση.»

summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_12
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_13
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_14

«Η αγαπημένη στιγμή για το σύζυγό μου ήταν όταν με αντίκρυσε για πρώτη στιγμή. Για εμένα η πιο ξεχωριστή στιγμή ήταν το ίδιο το μυστήριο του γάμου μας, ήταν πολύ συγκινητικό και όμορφο αλλά και όταν ο Jakob μου έφυγε απαλά τα μαλλιά από το πρόσωπο. Μία ακόμη στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας ήταν όταν η Mary και η Leida ξεκίνησαν να παίζουν μουσική κατά το γαμήλιο δείπνο μας, ξεσηκώνοντας τους πάντες. Είχαμε σχεδιάσει επίσης ένα χορευτικό πάρτι, αυτό κι αν ήταν μαγική στιγμή!»

summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_15
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_16
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_18
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_19
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_20
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_21
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_22
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_23
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_24
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_25
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_26

Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Ένας καλός φωτογράφος είναι το κλειδί της επιτυχίας! Λατρεύουμε να ξεφυλλίζουμε τις φωτογραφίες του γάμου μας, αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την δικιά μας ξεχωριστή ημέρα.»

summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_28
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_29
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_30

Vasilis Liappis Photography μοιράστηκε μαζί μας: «Με τον Jakob και την Johanna πέρασα 4 ημέρες στο νησί της Καρπάθου. Η αγάπη του ενός για τον άλλο, που βίωσα σαν μάρτυρας όλο αυτό το διάστημα, είναι απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις που ένας φωτογράφος έχει τη χαρά και τιμή να αποθανατίσει. Ανατρέχοντας κάθε φορά πίσω στις φωτογραφίες τους, νοιώθω συγκίνηση, και τα συναισθήματα της κάθε στιγμής  τους είναι έκδηλα και δεν το κρύβουν σε καμία περίπτωση.»

summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_40
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_41
summer-beach-wedding-karpathos-olives-roses_42

Ο Βασίλης Λιάππης είναι βραβευμένος φωτογράφος σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς, εκδόσεις και σε διεθνή περιοδικά. Ο ίδιος αναφέρει ότι αγαπά το τοπίο και τη θάλασσα, και του αρέσει να χρησιμοποιεί το φυσικό φως στις φωτογραφίες του, καθότι επιδιώκει τη φυσικότητα, τον αυθόρμητο, τη καταγραφή συναισθημάτων και μικρών στιγμών, σημαντικών όμως στο να σε κάνουν να χαμογελάσεις ή να συγκινηθείς.
Αν κάτι τέτοιο επιτευχθεί με τις φωτογραφίες του, τότε ο σκοπός του έχει ολοκληρωθεί.